Es-es, Bir Puana Üzüldü

Es-es, Bir Puana Üzüldü
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Saraç: "Maça hakem hataları adeta damgasını vurdu. Sahada terinin son damlasına kadar savaşan oyuncularımızı tebrik ediyoruz"

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında karşılaştıkları Beşiktaş maçına ilişkin, "Sahada terinin son damlasına kadar savaşan oyuncularımızı tebrik ediyoruz" dedi. Saraç, yaptığı açıklamada, dün yaptıkları Beşiktaş maçından bir puan almaktan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Eskişehirspor'un maçı kazanmayı hak ettiğini anlatan Saraç, şöyle konuştu: "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın da ifade ettiği gibi biz maçı 2-0 kazandık sayıyoruz. Maçta ofsayt gerekçesiyle nizami bir golümüz iptal edildi ve bir penaltımız yok sayıldı. Maça hakem hataları adeta damgasını vurdu. Sahada terinin son damlasına kadar savaşan oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Kaçırdığımız 2 puan için üzgünüz. Futbolcumuz Funes Mori'nin maçın 86. dakikasında gördüğü kırmızı kart affedilemez. Hocamızın, vereceği rapor doğrultusunda yönetimiz kurulumuz Mori hakkında gerekli işlemi yapacaktır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.