Esenyurt'un hırsızı yakalandı: Aynı suçtan 19 kaydı çıktı

Esenyurt'un hırsızı yakalandı: Aynı suçtan 19 kaydı çıktı
Esenyurt'ta vatandaşın korkulu rüyası haline gelen ve burnundaki yara ile tanınan telefon hırsızı, polis ekipleri tarafından iş üstünde yakalandı.

Esenyurt'ta vatandaşın korkulu rüyası haline gelen ve burnundaki yara ile bilinen telefon hırsızı, polis ekipleri tarafından iş üstünde hırsızlık yaparken yakalandı. Alışveriş merkezlerinde girdiği mağazalardan onlarca telefon çalan şahsın hırsızlık anları ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Esenyurt'ta olan Alışveriş merkezlerinden defalarca telefon çalan ve burnunda bulunan yarayla bilinen Yusuf P., vatandaşın artık korkulu rüyası haline gelmişti. Toplamda telefon hırsızlığı suçundan 19 suç kaydı olan şahıs, İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğüne bağlı Esenyurt Timleri kapsamından suç üstü hırsızlık yaparken yakalandı. Gözaltına alınan Yusuf P. işlemleri için Emniyete götürüldü. Şahsın telefon çaldığı anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.