ESERİNİZLE ÖVÜNÜN 1-2

ESERİNİZLE ÖVÜNÜN 1-2
Atiker Konyaspor sıralamada direkt rakibi Gençlerbirliği’ni öne geçmesine rağmen mağlup etmeyi başaramadı ve ligin dibinde kaldı, Yeşil-beyazlılar 10 kişi kalan rakibi karşısında Cüneyt Çakır’ın uydurma bir faulü ile geri düşerken, oyunu çeviremedi.

Ligin dibinden kurtulma maçında Atiker Konyaspor, Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Maç soğuk bir havada oynanırken, her iki takım da çok fazla risk almadan oynadı. Pozisyonsuz geçen ilk yarıda bir hava topuna iyi yükselen Yatabare’nin kafa vuruşu elle engellenince topun başına takımın penaltıcısı Skubic geçti. 39. dakikada Skubic’in golüyle temsilcimiz öne geçerken, ilk yarı da bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya ev sahibi Gençlerbirliği daha iyi başlarken, yeni transferi Sessegnon ile 46. dakikada beraberliği sağladı. Kırmızı-siyahlılar oyun üstünlüğünü ele geçirirken, Skuletiç’in 52. dakikada Moke’ye tekme atarak oyun dışında kalması temsilcimize bir avantaj getirdi. Eksik kalan rakibi karşısında oyunu karşı sahaya yıkamayan temsilcimiz bir kez daha Cüneyt Çakır’ın hışmına uğradı. Rakibin yaptığı faulü Konyaspor aleyhine veren Çakır’ın faulün ortasından Alper’in golünün asıl sahibi oldu. Konyaspor maçlarında sahne alan Çakır bir kez daha sonuca etki ederken, Konyaspor da maçı çevirecek futbol oynamadı. Kalan dakikalarda hamle fırsatı da olmayan Konyaspor, eksik rakibi karşısında pozisyon da bulamadı. Eksik Gençlerbirliği’ni yenemeyen Atiker Konyaspor, 16 puanla 17. sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.