Eski AA Genel Müdürü Karaismailoğlu'nun vefatı

Eski AA Genel Müdürü Karaismailoğlu'nun vefatı
Basın Konseyi, Karaismailoğlu'nun vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı

İSTANBUL (AA) - Basın Konseyi, Anadolu Ajansının (AA) eski genel müdürlerinden Ekrem Ergin Karaismailoğlu'nun vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Mesajda, Basın Konseyi Onur Kurulu Üyesi ve eski AA Genel Müdürü Karaismailoğlu'nun kaybının üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, dostları, yakınları, sevenleri ve basın dünyasına sabır dilenen mesajda, "Işıklar içinde uyusun" ifadesi yer aldı.

Bir süredir tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bugün yaşamını yitiren Karaismailoğlu'nun (71) cenazesi, 20 Şubat Cumartesi günü Beşikçioğlu Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Doğançay Mezarlığında toprağa verilecek.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesindeki eğitimi sonrası Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsünde yüksek lisans yapan Karaismailoğlu, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığında Halkla İlişkiler Başkanlığının ardından 1994-1996 yılları arasında AA'da genel müdürlük yapmıştı.

İzmir'de yaşayan Ekrem Karaismailoğlu, evli ve iki çocuk babasıydı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.