Eski eşini ve kızını öldürmüştü! Konya'daki cinayette yeni gelişme

Eski eşini ve kızını öldürmüştü! Konya'daki cinayette yeni gelişme
Seydişehir'de tartıştığı eski eşini ve kızını öldüren cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi.

Seydişehir'de dün tartıştığı eski eşini ve kızını öldüren 3 çocuk babası cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi.

İhlas Haber Ajansı'nın Haberine göre; Konya'nın Seydişehir ilçesinde tartıştığı eski eşi ile kızını öldüren cinayet zanlısı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, dün sabah saatlerinde Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binanın 3. katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, Bekir Doğan, 3 ay önce boşandığı 3 çocuğunun annesi eski eşi Ayşe Gezer ile kızı Gözdenur Doğan'ın (19) bulunduğu eve geldi. Burada eşiyle tartışan Bekir Doğan, aracından aldığı tüfekle Ayşe Gezer ve Gözdenur Doğan'a ateş etti. Olayda Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan olay yerinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı Bekir Doğan ise olaydan sonra polise giderek teslim oldu. Adrese gelen polis ekipleri inceleme yaparken, anne ve kızının cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

aw109928-01.jpg

Polis ekiplerine teslim olan cinayet şüphelisi Bekir Doğan gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bekir Doğan, diş teknisyeni olarak görev yaptığı hastaneye elleri kelepçeli olarak getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Cinayet zanlısı Bekir Doğan'ın 3 ay önce boşandığı eşi Ayşe Gezer ile kısa bir süre önce tekrar barıştığı öğrenildi. Cinayete kurban giden Ayşe Gezer ve kızı Gözdenur Doğan'ın cenazesinin ise öğleden sonra defnedileceği belirtildi.

aw109928-03.jpg

aw109928-04.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.