Eski Galatasaray Teknik Direktörü Hagi:

Eski Galatasaray Teknik Direktörü Hagi:
- "Benim gönlüm her zaman burada. İnanıyorum ki bir gün döneceğim"- "Futbola büyük yatırımlar yapıldığını biliyorum"


İSTANBUL (AA) - Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi, yeniden Türkiye'ye dönmek istediğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ'nin Darülaceze yararına organize ettiği salon futbolu organizasyonunun ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Hagi, 5 sene önce Türkiye'den ayrıldığını hatırlatarak, "Benim gönlüm her zaman burada. İnanıyorum ki bir gün döneceğim." dedi.

Ülkesi Romanya'da güzel çalışmalar yaptığını kaydeden Gheorghe Hagi, "Güzel bir kulübü sıfırdan inşa ettim. Şu anda birinci ligde oynuyor. Romanya'nın en güzel futbolunu sergiliyor. Çok güzel akademimiz var. Ama bir gün gelecek, Türkiye'ye tekrar döneceğim." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör olarak isminin tekrar Galatasaray ile anıldığının hatırlatılması üzerine Rumen teknik adam, "Bana bağlı bir şey değil. Her zaman spekülasyonlar yapılıyor. Şu ana kadar kimseyle görüşmedim. İleride ne olacağını hep birlikte göreceğiz." diye konuştu.


- "Türkiye'de spora büyük yatırımlar yapılıyor"


Türkiye'de sporun gelişimini değerlendiren Hagi, büyük yatırımların yapıldığını dile getirerek şunları söyledi:

"Şu anda Türk Milli Takımı Avrupa Şampiyonası'na gidiyor. Gurur duyulacak bir şey. Bu bir heyecan yaratacaktır. Bunun dışında daha fazla çalışmak gerekir. Avrupa'ya yönelik projeler yapılması lazım. Bütün takımların Avrupa'da daha başarılı olması gerekiyor. Ligi çok yakından takip etmedim ama futbola büyük yatırımlar yapıldığını biliyorum. Statlar yapılıyor. Türkiye özellikle spora büyük yatırımlar yapılan bir ülke. Futbol veya basketbol ne olursa olsun, tebrik ediyorum. Maalesef Romanya'da böyle şeyler yapılmıyor."

Darülaceze yararına oynanan karşılaşmadaki performansını da değerlendiren Hagi, "Üzgündüm çünkü iki hafta önce arka adalemden sakatlandım. Sakatlık geçirmeseydim bütün maçı oynardım. Bu akşam buraya kadar gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Biz tabii ki belli yaşa geldik ama futbol oynamaya devam ediyoruz, seviyoruz. Kalite kalıyor zaten." diyerek sözlerini tamamladı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.