Eski Konyasporlu Zymer Bytyqi’nin kariyeri var, kulübü yok!

Eski Konyasporlu Zymer Bytyqi’nin kariyeri var, kulübü yok!
 Muhabir
Bir dönem Konyaspor’da forma giyen ‘Zymer’ kariyerinin en zor günlerini geçiriyor

Konyaspor’da oynadığı dönemde takıma büyük katkı sağlayan Zymer Bytyqi zor günler geçiriyor. Yeşil-beyazlılara 2021 transfer döneminde Viking takımından bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Zymer Bytyqi’nin uzun süredir futboldan uzak kalması sevenlerini de üzüyor.

HENÜZ 29 YAŞINDA

Daha henüz 29 yaşında olan Kosavalı kanat oyuncusu Zymer Bytyqi Konyaspor’da 83 maçta 11 gol atıp, 15 asist üreterek skor anlamında takıma ciddi katkı sağladı. Konyaspor’da oynadığı dönemde değerini 5 milyon avroya kadar çıkan Zymer’in hala kulüp bulamaması ise akıllarda soru işareti oluşturuyor.

KONYASPOR’A PARA KAZANDIRMIŞTI

Zymer sezon başında ve devre arasında kulüp bulamazken en son Bulgaristan Ligi ekiplerinden CSKA Sofia’da forma giymişti. Öte yandan Zymer 2023 yılında Konyaspor’dan Olimpiakos’a transfer olduğu süreçte yeşil beyazlı kulübe 1 milyon avro para kazandırmıştı. Zymer, neredeyse 1 yıldır futbol oynamıyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.