Eski MHP Milletvekili Akşener:

Eski MHP Milletvekili Akşener:
"Genel Merkezimiz dahil herkese söylüyoruz; bizi korkutamazsınız, yıldıramazsınız. Bu yola çıktık, yürüyoruz ve başaracağız"

BİLECİK (AA) - Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, "Genel Merkezimiz dahil herkese söylüyoruz; bizi korkutamazsınız, yıldıramazsınız. Bu yola çıktık, yürüyoruz ve başaracağız." dedi.

Bilecik'te Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret eden Akşener, daha sonra Teyfikbey Caddesi'nde bir çay bahçesinde vatandaşlara seslendi.

Akşener, MHP'nin 1 Kasım 2015'te yapılan genel seçimde aldığı sonuçların, partililere, Türk milliyetçilerine, ülkücü harekete yakışmadığını söyledi.

Partisinin potansiyelinin, ülkeyi yönetecek iktidarı çıkartmaya yeterli olduğunu öne süren Akşener, "Bunu sağlamak bizim elimizdedir. Dolayısıyla bu eksiğimiz nedir, gelin kurultay yapalım dedik ve bir yola düştük." ifadelerini kullandı.

Akşener, demokratik bir hakkı dile getirmek için yola çıktıklarını anlattı.

Mahkemenin 8 Nisan'da kurultay kararı verdiğini ifade eden Akşener, "7 gazete, 'MHP'ye darbe' manşetler dizisiyle çıktı. Neymiş, paralel darbe yapmış. Paralel kimmiş? Benmişim. Buradan ilan ediyorum; ben paralel değilim ama bana paralel diyen herkes yamuktur. Allah'ın izniyle iktidara geldiğimizde andolsun ki önce bütün yamukları düzelteceğiz." diye konuştu.

Meral Akşener, Ergenekon davası sürecine de değindi.

Kendisi dahil pek çok kişinin, bu davanın yanlış olduğunu, kumpas olduğunu söylediğini belirten Akşener, "Sonuç, o gün vesayetin bitişiydi. Daha sonra bir baktık ki paralel aldatmış. 13 yıl yan yana durduktan sonra 'Ben kandırıldım' dediniz." değerlendirmesinde bulundu.

Akşener, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ülkenin cumhurbaşkanı ülkücü olacak, Türk milliyetçisi olacak. Bu ülkenin meclisinde MHP kapıya yakın değil, malum partinin yanında değil, tek başına iktidar olacak. Gençlerimiz iki araya sıkıştırıldı. Birincisi uzman çavuş ol git şehit ol, diğeri taşeron yanında çalış. Bunun adı emek hırsızlığıdır. MHP iktidarında eşitliği, adaleti, hakkaniyeti sağlayacağız. MHP, iktidar oluyor. Bir kongre düşünün ki iktidar partisi bütünüyle işin içine girsin ve o partinin iç işlerine karışsın. Anladılar ki Abbas yolcu, o yüzden topuyla tüfeğiyle bizim üzerimizdeler. Buradan Genel Merkezimiz dahil herkese söylüyoruz; bizi korkutamazsınız, yıldıramazsınız. Bu yola çıktık, yürüyoruz ve başaracağız. MHP'yi tek başına iktidar yapacağız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.