Eski ortak Saadet'ten CHP'ye sert "İsrail" tepkisi!

Eski ortak Saadet'ten CHP'ye sert "İsrail" tepkisi!
CHP sözcüsü Deniz Yücel'in işgalci İsrail'in Filistin'de yaptığı vahşet ve soykırımı Hamas'a yıkma çabasına Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortaklık yaptıkları Saadet Partisi'nden tepki geldi.

İşgalci İsrail'in Filistin'de yaptığı soykırım devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü DenizYücel'in, "Bir aydır vurguluyoruz. Biz Filistin ve Filistinlilerin yanındayız. Orta Doğu'da, yanı başımızda bir insanlık dramı yaşanıyor. Bu saldırıların durdurulması için tavır almak herkesin insanlık görevidir. Ancak bu saldırıların Hamas'ın bir gece sivillere yönelik yaptığı saldırılarla başladığını da unutmamak gerekir. Diğer yandan Batı dünyası sivil ölümlerini görmezden gelmekte ve sadece İsrail'in tek taraflı söylemlerini ön plana çıkarmaktadır. Bu durum asla kabul edilemez" sözlerine Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortaklık yaptıkları Saadet'ten tepki geldi.

HALİNİZ MANDACILARA BENZİYOR

Deniz Yücel'in sözlerine tepki gösteren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı , "Sayın Yücel, Bildikleriniz, yanıldıklarınıza yetmiyor. 75 yıldır sistematik şekilde bir halkı toptan imha politikasına girişen terör rejimi İsrail'in katliamını bu şekilde mi meşrulaştıracaksınız? Hâliniz, İstiklal Mücadelesi zamanında Kuvâ-yi Milliye'ye ateş püsküren manda himayeci işbirlikçilere benziyor. Kendinize gelin!" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.