Eski sevgilisine 15 el ateş ederek öldürdü

Eski sevgilisine 15 el ateş ederek öldürdü
İstanbul'da eski sevgilisi olduğu iddia edilen kadını sokak ortasında 15 el ateş ederek öldüren zanlı yakalandı.

Kağıthane'de, eski sevgilisi olduğu iddia edilen kadını sokak ortasında 15 el ateş ederek öldüren zanlı Silivri'de yakalandı.

Olay, Çağlayan Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre A.K.(64), eski sevgilisi olduğu iddia edilen Nilay Kotan (42) isimli kadına sokak ortasında 15 el ateş edip kaçmış, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. Kotan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz kadın hayatını kaybetmişti. Zanlı olay yerinden kaçarken, polis ekipleri ise çevrede güvenlik çemberi oluşturarak inceleme başlatmış, saldırganın yakalanması için de çalışma başlatmıştı.

iha-20251026aw566783-1-t.jpg

SİLİVRİ'DE YAKALANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar sonucu zanlı, Silivri'de, suç unsuru silahla beraber yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.