Eskişehir Valisi Tuna, öğrencilerle buluştu

Eskişehir Valisi Tuna, öğrencilerle buluştu
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Beylikova ilçesindeki, Müberra-Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Beylikova Fen Lisesi'ni...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Beylikova ilçesindeki, Müberra-Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Beylikova Fen Lisesi'ni ziyaret etti.

Her iki okul ziyaretinde de öğrencilerin dersine giren Vali Tuna, üreten bir ülke olan Türkiye'nin üretken ve kendini geliştiren insanlara ihtiyacının bulunduğunu söyledi.

Öğrencilerin bu yaşlarda yapacağı başarılı çalışmaların gelecekte hayatlarına yön vereceğini anlatan Tuna, "Yeteneklerinizi sınırlandırmayın, güçlü olduğunuz yönlerinizi geliştirin. Çok okuyun. Günümüz dünyasında bilgiye ulaşmak artık çok kolay ve hızlı. Fakat bilgi kirliliği karşısında da uyanık olun. Birbirinizi, vatanınızı ve milletinizi sevin. Vatana ve millete faydalı insanlar olmak için çalışın." diye konuştu.

Dersten sonra Beylikova Fen Lisesi öğrencileri ile halı sahada penaltı atışı yapan Tuna, attığı 3 penaltının ikisini gole çevirdi.

Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayan Müberra-Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ise Vali Tuna'ya gül verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.