Eskişehir'de asayiş

Eskişehir'de asayiş
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından düzenlenen denetim ve kontrollerde uyuşturucu madde kullandıkları belirlenen 13 kişi gözaltına...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından düzenlenen denetim ve kontrollerde uyuşturucu madde kullandıkları belirlenen 13 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezinin yanı sıra Mahallelerde yaptığı kontrollerde, kullanmak amacıyla uyuşturucu madde satın aldıkları belirlenen 13 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin üzerinde, 27 gram bonzai ve 10 uyuşturucu hap bulundu.

Ekipler tarafından müdahale edilen olaylarda da 3 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, 3 kesici ve delici alet, 1 çalıntı bisiklet ile 5 hırsızlık ve 1 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı.

Son bir haftada polis, bin 555 şahıs ve 298 araç hakkında güvenlik sorgusu yaparken, çeşitli suçlardan aranan 14 kişi, 1 kayıp şahıs, 4 bakaya yakaladı.

10 araca ve sürücüsüne ilgili kanun gereği yasal işlem yapıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.