Eskişehir'deki cinayet

Eskişehir'deki cinayet
Çifteler ilçesinde kasım ayında, iki kardeşten birinin öldüğü, diğerinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı iddiasıyla aranan üçüncü zanlı Denizli'de düzenlenen operasyonla yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Çifteler ilçesinde, kasım ayında iki kardeşten birinin öldüğü, diğerinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı iddiasıyla aranan son zanlı Denizli'de gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, 21 Kasım'da Sakarya Mahallesi Girne Caddesi Çetinel Sokak'taki bir kahvehane önünde İlker Çalışkanoğlu'nun (33) öldürülmesi, kardeşi Hayri Çalışkanoğlu'nun (28) ağır yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın zanlısı aynı aileden Emrah (32), Yüksel (43) ve Erdoğan A'nın (20), yakalanması için çalışma başlattı.

Eskişehir'de 7 Aralık'ta yakalanan ve sorgularından sonra tutuklanan zanlılardan Yüksel ve Erdoğan A'nın ardından çalışmayı derinleştiren Cinayet Büro Amirliği bünyesindeki özel ekip, aranan son zanlı Emrah A'nın Denizli'de olduğu bilgisine ulaştı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen operasyonla Emrah A, kent merkezinde yakalandı.

Eskişehir'e getirilen Emrah A. sağlık muayenesinden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.