Eskişehirspor 4 maç sonra kaybetti

Eskişehirspor 4 maç sonra kaybetti
Siyah-kırmızılı takım, Süper Lig'deki 3 beraberlik ve bir galibiyetle geçen 4 haftanın ardından Torku Konyaspor'a sahasında kaybetti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'deki 4 maçlık yenilmezlik serisi, dün sahasında Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup olmasıyla bozuldu.

Ligden kalma mücadelesi veren siyah-kırmızılı takım, 24. haftada 3-1 kaybettiği Beşiktaş maçının ardından 25. haftada evinde Akhisar Belediyespor ile 3-3, bir sonraki hafta Kayserispor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak moral kazandı.

Sezonun 27. haftasında konuk ettiği Galatasaray'ı 4-3 yenerek ligde kalma umutlarını artıran Eskişehirspor, Ankara'da karşılaştığı Osmanlıspor ile 0-0 berabere kaldı.

Beşiktaş maçının ardından 4 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmeyen Eskişehirspor, dün Torku Konyaspor'u konuk etti. Rakibine 2-1 yenilen siyah-kırmızılılar, 4 hafta sonra mağlubiyet gördü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.