Eskişehirspor-Galatasaray maçından notlar

Eskişehirspor-Galatasaray maçından notlar
- Misafir seyirci tribün biletlerinin 150 lira olmasından dolayı az sayıda Galatasaraylı taraftar statta yerini aldı

ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor ile Galatasaray lig tarihinde 60. kez karşı karşıya geldi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK), Akhisar Belediyespor maçındaki çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle Eskişehirspor taraftarına verdiği ceza sebebiyle tribünlerin büyük bölümü boş kaldı.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Selçuk İnan, Jason Denayer, Wesley Sneijder, Sinan Gümüş, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta ve Hamit Altıntop ile sarı kart cezalısı Olcan Adın, Eskişehirspor maçı kadrosunda yer almadı.

Eskişehirspor'da sakatlıkları bulunan Ali Şaşal Vural, Emre Güral, sözleşmesini tek taraflı fesheden Toko, kadro dışı bırakılan Alparslan Öztürk ile Anıl Karaer 18 kişilik kadroya giremedi.

Öte yandan, Mustafa Denizli'nin istifası sonrası bir süre Orhan Atik'e emanet edilen Galatasaray'da sezon sonuna kadar göreve getirilen Jan Olde Riekerink, ilk sınavını Eskişehirspor deplasmanında verdi.


- Galatasaray taraftarlarının ilgisi az oldu


Misafir seyirci tribün biletlerinin 150 lira olmasından dolayı, az sayıda Galatasaray taraftarı statta yerini aldı.

Müsabaka öncesi, Diyarbakır'daki terör saldırısında şehit olan polis memurları için saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu esnasında taraftarlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" tezahüratları yaptı.

Maç başlamadan önce iki takımın futbolcuları ve hakem heyeti, "Teröre hayır" pankartı önünde fotoğraf çektirdi.

Ayrıca, karşılaşma öncesi, kulübe destek amacıyla Eskişehir Valiliği önderliğinde başlatılan "Eskişehirsporumu destekliyorum" kampanyası, elektronik reklam panolarında gösterildi. Taraftarlardan siyah-kırmızılı takıma destek için kısa mesaj göndermeleri istendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.