Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan:

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan:
"Bugünü geride bırakarak, birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek lig sonunda hedefimize ulaşacağız"


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan futbol takımlarını yalnız bırakmayan taraftara teşekkür etti.

Hoşcan, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Süper Lig'de ilk yarının son haftalarında başlayan ve ikinci yarıda aynı hızla devam eden mücadele ve başarıya olan inançlarının hiçbir şekilde değişmediğini vurguladı.

İlk günden beri kalbinde sadece siyah-kırmızı renklerin sevdası olan taraftarın desteğini Kasımpaşa maçında da yanlarında hissettiklerini belirten Hoşcan, "Aldığımız mağlubiyet hepimizi üzdü. Şundan kimsenin şüphesi olmasın ki bizler, teknik heyetimiz ve daha da güçlenmiş olan takımımız, sorumluluğunun bilincinde, kent dinamikleriyle omuz omuza çıktığı bu yoldan dönmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Başkan Hoşcan, açıklamasında daha sonra şunları kaydetti:

"Her çeşit zorluğa, karşımıza çıkan her engele rağmen bugün haksızlıklara karşı sesini yükselten bir başkan olmam sebebiyle takımımı statta izleyemesem de muhteşem taraftarımızın desteğini gördüğümde bu mücadelenin sonunda hepimizin mutlu olacağına inancım daha da artmıştır. Bugünü geride bırakarak, birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek lig sonunda hedefimize ulaşacağız. Kasımpaşa maçında da takımımıza sahip çıkan ve hiçbir engel tanımaksızın takımımızı yalnız bırakmayan başta 2 binden fazla taraftarımız olmak üzere tekrar şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.