Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Arı:

Eskişehirspor  Kulübü İdari Asbaşkanı Arı:
"Amacımız, şampiyon olacak gibi puan toplamak"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, Spor Toto Süper Lig'in kalan bölümünde şampiyonluğa giden bir takım gibi puan toplamak istediklerini söyledi.

Arı, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, dün akşam itibarıyla ara transfer döneminin kapandığını hatırlatarak, siyah-kırmızılı takımın kadrosuna katılan 13 yeni futbolcunun hayırlı olmasını diledi.

Eskişehirspor'un zorlu bir süreçte olduğunu ifade eden Arı, şöyle konuştu:

"Önümüzde çok zorlu bir Çaykur Rizespor maçı var. Sivasspor maçında aldığımız 3 puan çok önemli ancak şu anda baktığımızda sadece 3 puan bizim için yeterli değil. Bunun devamını getirmek zorundayız. Bunun için de takımımıza 13 transfer kazandırdık. İnşallah başarılı olacaklarını düşünüyorum. Kadromuzdaki 12 oyuncuyla da yollarımızı ayırdık. Takımımız şu an Antalya'da kamp yapıyor. Cumartesi günü uçakla Trabzon'a geçilecek ve pazar günü de bizim için hayati önemi olan Çaykur Rizespor maçını oynayacağız. İleriye bakmak zorundayız. Bu yolda başarıyı hep beraber elde edeceğiz."

Arı, siyah-kırmızılı takımın transfer komitesinin, yeni kaynaklar bularak ciddi çalışma yürüttüğünü vurguladı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Eskişehir milletvekillerinin kulübe verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Arı, şunları kaydetti:

"Bize bu zorlu süreçte yardımcı oldular ve olmaya devam ediyorlar. Eskişehirspor'un eğer sportif başarısı da sağlanırsa çok güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Amacımız ikinci yarıda şampiyon olacak gibi puan toplamak. Şu an bütün gayemiz, hedefimiz bu. Antalya'da şu anda her şeyin çok olumlu gittiğini ve bir sıkıntının olmadığını söyleyebilirim. Orada şu an 28 futbolcumuz var. Takımımıza katılan son isimlerle uyum süreci için 5 gün gibi bir süremiz var. Takımımız gerekli hazırlıkları yapıp inşallah Rizespor maçındaki büyük mücadeleye, büyük savaşa hazır olacaklar. Puan ya da puanlarla dönmek en büyük gayemiz olacaktır."

- Antalyaspor maçına davet

Arı, Eskişehirspor'un Çaykur Rize maçının ardından sahasında Antalyaspor'u ağırlayacağını hatırlatarak, Fenerbahçe maçında stadyuma gelmeyen Eskişehirspor taraftarını maça davet etti.

Fenerbahçe maçında alınan ceza nedeniyle söz konusu karşılaşmayı açık tribünde izleyen taraftarın yerini alamayacağını anlatan Arı, "Satılan Passolig sayımız 19 bine yaklaştı. Fenerbahçe maçına giriş yapmamış bütün taraftarımızı Antalyaspor maçında tribünlere davet ediyorum. Yeni futbolcularımız hepimizin bildiği gibi taraftardan çok etkilenecek. Taraftarın da üzerine düşen görevi yapacağını biliyorum. Yönetim olarak biz bu savaşta, bu direnişte sonuna kadar devam edeceğiz. Taraftarımız da devam edecek" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.