Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Arı:

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Arı:
"Medipol Başakşehir maçından sonra ertesi gün Eskişehir Atatürk Stadı'nı saat 10.00-18.00 arasında bütün taraftarlarımıza ve şehre hatıra fotoğrafı çekebilmeleri için açık tutacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, 14 Mayıs Cumartesi günü oynayacakları Medipol Başakşehir maçından sonra 15 Mayıs Pazar günü Eskişehir Atatürk Stadı'nın kapılarını hatıra fotoğrafı çekebilmeleri için taraftarlara açacaklarını söyledi.

Arı, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, bu hafta sonu sahalarında yapacakları Medipol Başakşehir maçının normal şartlarda Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak son karşılaşma olduğunu bildirdi.

Eskişehir'de inşası devam eden statta son koltuğun 28 Temmuz'da takılacağı bilgisini aldıklarını ifade eden Arı, şöyle konuştu:

"Eğer bu hususta 10-15 gün bir sarkma yaşanırsa, bu risk teşkil eder. Bu sebeple taraftarımızdan, camiamızdan ricamız bu maçta hatıra koltuk ya da benzeri bir anı almak için bir şeyin oradan söküp, götürülmemesi yönündedir. Medipol Başakşehir maçından sonra ertesi gün Eskişehir Atatürk Stadı'nı saat 10.00-18.00 arasında bütün taraftarlarımıza ve şehre hatıra fotoğrafı çekebilmeleri için açık tutacağız. Bu süreç içerisinde gelip, sahanın içerisinde de fotoğraf çektirebilirler veya oturdukları koltuklara gidip yeniden fotoğraf çekerek, anılarını tazeleyebilirler. Belki 40 senedir o tribünde maç seyredip, sahaya girmeyen insanlar var. Onlara bu imkanı vereceğiz. Eğer yeni stadımızla ilgili 10 günlük oluşabilecek o risk tamamen kalkarsa statta son bir gece yapabiliriz. Son geceden sonra herkes istediği gibi anılarını alıp taşıyabilirler."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.