Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı konuştu

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı konuştu
"Akhisar Belediyespor ve Kayserispor maçlarının, Eskişehirspor için yeniden doğuş olacağına inanıyoruz. İnşallah bu maçlarla beraber seri galibiyetlere geçeceğiz ve ligde tutunacağız"

Eskişehirspor İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor ve Kayserispor ile yapacakları maçların çok önemli olduğunu belirterek, "İnşallah bu maçlarla beraber seri galibiyetlere geçeceğiz ve ligde tutunacağız" dedi.

Arı, Eskişehir Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, takımın ligde bulunduğu durumdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Siyah-kırmızılı takımın ligde kalma umutlarını yitirmediğini ifade eden Arı, şöyle konuştu:

"Kasımpaşa, Bursaspor ve Beşiktaş mağlubiyetleri dolayısıyla camia olarak üzgünüz. Eskişehirsporlu olarak umutlarımızı yitirmedik, dik duruyoruz. Önümüzdeki maçlar bizim için önceki dönemden çok daha kritik geçecek. Akhisar Belediyespor ve Kayserispor maçlarının, Eskişehirspor için yeniden doğuş olacağına inanıyoruz. İnşallah bu maçlarla beraber seri galibiyetlere geçeceğiz ve ligde tutunacağız. Samet hocamıza, futbolculara ve teknik heyete güvenimiz tam. Onlarla beraber son dakikaya kadar da mücadeleyi bırakmayacağız."

Taraftarın takıma sonuna kadar destek verdiğini belirten Arı, özverileri nedeniyle onlara teşekkür etti.

 

- "ASSET şirketiyle anlaşma yapıldı"

 

Eskişehirspor'un yapımı devam eden yeni stadında, eskisinden farklı olarak ticari alanların ve locaların yer alacağını anlatan Arı, şunları kaydetti:

"Bu konuda Saran Holding ile görüştük ve Aktif Sportif ve Sanatsal Etkinlik (ASSET) şirketiyle bir anlaşma yapıldı. Bu tamamen pazarlama üzerinedir. Kurumsal yapılarda, mevcut yöneticiler oranın pazarlamasıyla uğraşmaz. Biz de bu açıdan bakarak, herhangi bir soru işareti olmaması adına bu firmayla anlaşma yaptık. Bu firma ile yaptığımız anlaşmada, stadyuma ilişkin isimlendirme, tribünlere ve bölümlere isimlendirme, stadyum ve antrenman sahası içerisinde ve dışarısında yer alacak her türlü reklam, Eskişehirspor'a ilişkin göğüs, sırt, kol, şort reklamları ve sponsorluk, stadyuma ait ticari alanların pazarlanması yer alıyor. Biz bu şirketten herhangi bir para almadık. Bu şirketin amacı, Eskişehirspor Kulübünün menfaatine uygun şekilde yeni stadımızı değerlendirmektir."

 

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.