Eskişehirspor tecrübeli ismi kadrosuna kattı

Eskişehirspor tecrübeli ismi kadrosuna kattı
2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) için transfer çalışmalarına devam eden Eskişehirspor, tecrübeli genç isimleri kadrosuna kattı.

2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) için transfer çalışmalarına devam eden Eskişehirspor, kariyerinde Tarsus İY, Eyüpspor, Isparta 32 Spor, Edirnespor gibi takımlarda forma giymiş, tecrübeli savunma oyuncusu Kaan Dorak ile anlaşma yaparak renklerine bağladı.

Eskişehirspor, yeni sezon transfer çalışmalarında bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Siyah-kırmızılı ekip, son olarak Edirnespor oynayan 31 yaşındaki savunma oyuncusu Kaan Dorak ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Kulüpten yapılan sosyal medya paylaşımlarında, "Kulübümüz kariyerinde Tarsus İY, Eyüp spor, Isparta 32 Spor, Edirne spor gibi takımlarda forma giymiş, tecrübeli defans oyuncusu Kaan Dorak ile anlaşma sağlamıştır. Kaan Dorak'a kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Eskişehirspor tecrübeli ismi kadrosuna kattı

Eskişehirspor tecrübeli ismi kadrosuna kattı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.