Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba:

Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba:
"Bursaspor'u yenip, öne çıkmak istiyoruz"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahalarında yapacakları Bursaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Aybaba, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, takım olarak birçok şeyi geliştirdiklerini ve geliştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Ligin ikinci yarısında Kasımpaşa maçına kadar her şeyin istedikleri gibi gittiğini belirten Aybaba, "O maçın ikinci yarısında futbola dair birçok şey yaptık. Ancak bu kadar erken ve basit gol yenmemeliydi. Bu hafta sonu, yetenekli oyuncu sayısı ligdeki en fazla takımlardan biri olan Bursaspor ile oynayacağız. Takım halinde mücadele edeceğiz. Eskişehirspor'a sahip çıkan taraftarı da arkamıza alacağız. Bursaspor'u yenip, öne çıkmak istiyoruz" dedi.

Aybaba, bir gazetecinin Kasımpaşa maçında Engin Bekdemir'in yedek kalması ile ilgili bir sorusunu, şu yanıtı verdi:

"Kadrodaki diğer futbolcular da oyuncu. Biz bunların performanslarına bakıyoruz, değerlendiriyoruz. Ona göre kafamızda planladığımız bir şey var. Bizden önce 28 kişilik kadroda bile düşünülmeyen futbolcuların nereye geldiğine bakıp, ondan sonra bunlarla ilgili yorum yapmak lazım. Her oyuncumuz kalitelidir. Her oyuncumuz değerlidir. Her oyuncumuzun da bu takımda oynamaya hakkı vardır. Ona göre yorumlayıp değerlendireceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.