Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba:

Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba:
"(Galatasaray maçı) Her maçımız çok önemli ama bu maç hem bizi hem şehri hem de Eskişehirspor'u sevenleri daha kolay motive edecektir. O nedenle en önemli maçımız"-" Biz bu takımı bir arada ve canlı tutmaya çalışıyoruz. Hala yarışıyoruz. Bu çok önemlidir.

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig'de 2 Nisan Cumartesi günü sahalarında yapacakları Galatasaray karşılaşmasıyla ilgili "Her maçımız çok önemli ama bu maç hem bizi hem şehri hem de Eskişehirspor'u sevenleri daha kolay motive edecektir. O nedenle en önemli maçımız." dedi.

Aybaba, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray ile çok önemli bir maça çıkacaklarını hatırlattı.

Galatasaray'ın eksiklerine ve puan sıralamasındaki kötü durumuna rağmen kaliteli oyunculara sahip olduğuna dikkati çeken tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Biz de çıkış arıyoruz. Bunlar klasik laflardır biliyorsunuz ama takım bu hafta inanılmaz çalıştı. Sahaya nasıl yansır bilmiyorum ama oyuncularımız gerçekten çok istekli. Antrenmanda dahi bir şeyler yapmak için birbirleriyle mücadele ediyor, tartışıyorlar. Bu da bizim oyuncularımıza güvenimizi daha da artırdı. Böyle büyük bir takımı yenerseniz çıkış daha erken başlar. Biz de bunu yapacağız diye düşünüyoruz. Her maçımız çok önemli ama bu maç hem bizi hem şehri hem de Eskişehirspor'u sevenleri daha kolay motive edecektir. O nedenle en önemli maçımız. Stada girebilen herkesi desteğe çağırıyoruz."

Aybaba, bir gazetecinin "Takımda eksik oyuncu var mı?" sorusuna, "Bizde zaman zaman çok eksikler oluyor ama bunu hiç gündeme getirmiyoruz. Başka takımlarda çok sorun oluyor ama bizde olmuyor. Onların yerine oynayacak arkadaşlarımız var. Gerçekten takım halinde ne yapacağımız çok önemli. Biz takım bütünlüğüyle bir şeyleri doğru yapabilirsek kazanabiliriz. Bu hafta bu yönden çok başarılı geçti. İnşallah sahaya yansır." yanıtını verdi.

Siyah-kırmızı takımda ödemeleri yapılmadığı için sözleşmesini tek taraflı fesheden Toko ile ilgili yöneltilen bir soruyu ise Aybaba, şöyle yanıtladı:

"Sorunları biliyorsunuz. Bunları burada söylemeye gerek yok, maça çok kısa bir süre kaldı. Bunları ön plana çıkarırsak takım, camia ve sonunda da Eskişehirspor çok büyük zarar görür. Bu sıkıntıların ne zamandır ve ne kadar sürdüğünü de biliyorsunuz. Biz, bu takımı bir arada ve canlı tutmaya çalışıyoruz. Hala yarışıyoruz. Bu çok önemlidir. Biz hedefliyoruz. Bakalım bu maçlar nasıl olacak sonrasına bakarız."

Aybaba, kulübe destek sağlamak amacıyla Eskişehir Valiliği tarafından başlatılan SMS kampanyasıyla ilgili de "SMS kampanyasına ben de katıldım, oyuncularım da katılıyor. İnşallah iyi olur. Bir heyecandır, kıvılcımdır. Ekonomik boyutundan çok sahiplenme duygusudur. İnşallah doğru gider." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.