Eskişehirspor'da 3 puan hasreti sürüyor

Eskişehirspor'da 3 puan hasreti sürüyor
Siyah-kırmızılı takım, ligde yaptığı son 4 maçta galibiyet alamadı

ESKİŞEHİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de son 4 haftada galibiyet alamayan Eskişehirspor, kümede kalma umutlarını azalttı.

Ligde kötü günler geçiren siyah-kırmızılı takım, 2015-2016 sezonun ikinci yarısına 3-0'lık Fenerbahçe mağlubiyetiyle başladı. Eskişehir temsilcisi, 19. haftada Medicana Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek, moral kazandı.

Ligin 20. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak 1 puan alan Eskişehirspor, 21. haftada sahasında Antalyaspor'u 3-2 yenerek hanesine 3 puanı yazdırdı.

Siyah-kırmızılılar, Antalyaspor galibiyetinin ardından ise adeta gerileme dönemine girdi. Ligin 22. haftasında konuk olduğu Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olan Eskişehir temsilcisi, bir sonraki hafta sahasında Bursaspor'a 1-0, 24. hafta da deplasmanda Beşiktaş'a 3-1 yenildi.

Eskişehirspor, dün sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor ile de 3-3 berabere kalarak galibiyet hasretini 4 maça çıkarttı.

Siyah-kırmızılılar, ligde geride kalan 25 hafta sonunda 18 puanla son sırada yer alıyor.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.