Eskişehirspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları

Eskişehirspor'da Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de 13 Mart Pazar günü sahasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de 13 Mart Pazar günü sahasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Siyah-kırmızılı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas ve çift kale maçla idmanı tamamladı.


- Moral ziyareti


Merkez Tepebaşı İlçe Belediyesinin kardeş belediyesi olan Almanya Berlin Treptow-Köpenick heyeti Eskişehirspor'a moral ziyareti gerçekleştirdi.

Treptow-Köpenick Meclis Başkanı Peter Groos, antrenman öncesi teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelerek, ziyaret anısına baklava ve çiçek takdim etti.

Kulüp başkanı Mesut Hoşcan da nezaketlerinden dolayı Groos'a teşekkür ederek, heyete siyah-kırmızılı takımın formalarını verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.