Eskişehirspor'da kaleci Boffin'in kadro dışı kalması

Eskişehirspor'da kaleci Boffin'in kadro dışı kalması
Kaleci Boffin: "Kadro dışı kaldığıma çok üzgünüm, kimse hakkında kötü bir şey söylemek istemiyorum. Bu benim yapıma uygun değil"


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor takım kaptanlarından kaleci Ruud Boffin, teknik direktör Samet Aybaba, tarafından kadro dışı bırakılmasına ilişkin, "Kadro dışı kaldığıma çok üzgünüm, kimse hakkında kötü bir şey söylemek istemiyorum. Bu benim yapıma uygun değil." ifadelerini kullandı.

Kaleci Boffin, bir sosyal paylaşım sitesinde kendisine ait hesabından İngilizce ve Türkçe yaptığı açıklamada, takımı asla yalnız bırakmadığını bildirdi.

Eskişehirspor'un ligde kalacağı umudunu taşıdığını belirten Boffin, açıklamasında şunları kaydetti:

"Burası muhteşem bir şehir ve takım çok güzel. Ben ücretim için 3-5 ay bekledim, hep süre tanıdım ve elimden geleni yaptım. Gerçekten kadro dışı kaldığıma çok üzgünüm, kimse hakkında kötü bir şey söylemek istemiyorum. Bu benim yapıma uygun değil. Her zaman kulübümüzün menfaatlerini düşünen birine, yani saygıyı hak eden birine bu yapılmamalı, bu saygısızlık. Umuyorum ki bu olay takımı ve oyuncuları kötü yönde etkilemez. Eskişehirspor kalan maçları iyi şekilde geçirip ligde kalacak."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.