Eskişehirspor'dan taraftara tribün desteği çağrısı

Eskişehirspor'dan taraftara tribün desteği çağrısı
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor'da kulüp yönetimi, siyah-kırmızılı taraftarlara 14 Şubat Pazar günü iç sahada Antalyaspor ile yapılacak maç için...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor'da kulüp yönetimi, siyah-kırmızılı taraftarlara 14 Şubat Pazar günü iç sahada Antalyaspor ile yapılacak maç için destek çağrısında bulundu.

Kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada, Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında açık tribünde yer alan taraftarlara çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ceza verildiği hatırlatıldı.

Fenerbahçe maçında açık tribünde bulunan ve cezaları yüzünden Antalyaspor müsabakasını statta izleyemeyecek kombine sahibi taraftarların, biletlerini Fenerbahçe karşılaşmasına gelmemiş Passolig sahiplerine bir defalığına devredebileceği duyurulan açıklamada, siyah-kırmızılı taraftarların Antalyaspor maçında takımı yalnız bırakmayacaklarına inanıldığı ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.