"Eskişehirsporumu Destekliyorum" kampanyası

"Eskişehirsporumu Destekliyorum" kampanyası
Eskişehir Vali Yardımcısı Yazar: "Kampanya başlayalı yaklaşık bir hafta oldu ancak yoğun bir katılım görmüyoruz"


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valiliği öncülüğünde "Eskişehirsporumu Destekliyorum" adıyla başlatılan kısa mesaj (SMS) kampanyasına katılımın yeterli olmadığı bildirildi.

Vali Yardımcısı Günhan Yazar, Vişnelik Mahallesi'nde bir kafede düzenlediği basın toplantısında, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna öncülüğünde kulübe katkı sağlamak amacıyla Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Borsası, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin desteğiyle başlatılan "Eskişehirsporumu Destekliyorum" kampanyasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kampanyanın Eskişehirsporlu futbolcuların alacaklarının ödenmesi amacıyla başlatıldığını vurgulayan Yazar, şöyle konuştu:

"Açıklık ve şeffaflık içerisinde Eskişehirsporlu futbolcuların alacaklarını ödemek için çalışıyoruz. Bu şeffaflık içinde 11 kişilik komite oluşturuldu. Belirli dönemlerde, ne kadar para toplandı, kime ne verildiği hakkında zaman zaman bilgiler paylaşılacak. Kampanya başlayalı yaklaşık bir hafta oldu ancak yoğun bir katılım görmüyoruz. İlk iki günde 5 bin SMS atıldı ancak daha sonra azalma oldu. Bu kampanyadan beklentilerimiz var. Bütün taraftarların takıma sahip çıkması gerekli. Satış noktalarımız var, 'sticker'ler için bunların ücretleri de 50 lira. Kampanya kapsamında bugüne kadar yaklaşık 4 bin sticker satıldı. Her kesimi kucaklayan bir kampanya sürdürmek istiyoruz ama kulübe yeteri desteğin sağlanması için bu SMS kampanyasının gündemde tutulması gerekli."

Yazar, Eskişehirspor için herkesle görüştüklerini ve destek almaya çalıştıklarını belirtti.

Kentteki belediye başkanlarının da kampanyaya destek olacağını anlatan Yazar, "Onların da destek olacağını düşünüyoruz. Organize sanayideki sanayicilerimiz ile valimiz görüşüyor." diye konuştu.

Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy ise 5 liralık SMS kampanyasında toplanan paradan çok Eskişehirspor'a destek olunduğunun herkese gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.