"Eskişehirsporumu Destekliyorum Kampanyası"

"Eskişehirsporumu Destekliyorum Kampanyası"
AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Günay:" Eskişehirspor'un SMS kampanyasına katılıyorum, herkesin de kampanyaya destek vermesini istiyorum"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir Valiliği öncülüğünde başlatılan "Eskişehirsporumu Destekliyorum" adlı kısa mesaj (SMS) kampanyasına destek verdi.

Günay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Eskişehirspor'un, şehrin önemli bir markası olduğunu vurgulayan Günay, şöyle konuştu:

"Biz 'Yeni markalar geliştirelim' derken mevcut markamıza da destek çıkmamız gerekiyor. Eskişehirspor, hepimizin ortak paydasıdır. Eskişehirsporumuzun ligde kalacağını umuyorum, bunu temenni ediyorum. Takımımıza her türlü desteği de veriyoruz. Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ile sürekli istişare halindeyiz. Eskişehirspor'un SMS kampanyasına katılıyorum, herkesin de kampanyaya destek vermesini istiyorum."

"Eskişehirsporumu Destekliyorum Kampanyası"

"Eskişehirsporumu Destekliyorum Kampanyası"

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.