Esrarengiz kaybolma: Eşinin kendisini öldüreceğini ihbar etti kayboldu

Esrarengiz kaybolma: Eşinin kendisini öldüreceğini ihbar etti kayboldu
Sakarya'da 112 Acil Çağrı Merkezine eşinin kendisini darp ettiğini ve öldüreceğini ihbar eden 53 yaşındaki kadın; Sakarya Nehri'nde havadan, karadan, su altı ve üstünden yürütülen çalışmalarla aranıyor.

Sakarya'da 112 Acil Çağrı Merkezine eşinin kendisini darp ettiğini ve öldüreceğini ihbar eden 53 yaşındaki kadın; Sakarya Nehri'nde havadan, karadan, su altı ve üstünden yürütülen faaliyetlerle aranıyor.

iha-20240220aw145836-4-t.jpg

Edinilen bilgiye göre, 13 Şubat'ta Adapazarı ilçesi Doğancılar Mahallesi'nde ikamet eden 53 yaşındaki Leyla Demir, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, eşinin kendisini darp ettiğini ve öldüreceğini söyleyerek yardım istedi. İhbarı alan Adapazarı Jandarma Komutanlığı ekipleri, kadının ikamet ettiği eve gitti. Demir'in eşinin ise ekiplere, tartıştıklarını ve karısının evi terk ettiğini söylediği öğrenildi. Leyla Demir'in telefon sinyalini takip eden ekipler, telefonunu ve başörtüsünü evlerinin civarındaki Sakarya Nehri'nin kenarında buldu. AFAD, JAK ve STK'lardan oluşan ekiple toplamda 47 personel, 11 araç, 4 bot, ve dron ile arama-tarama faaliyetleri yoğun şekilde devam ediyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.