Etb, Faaliyetlerini Ve Edirne'yi Filmle Tanıtacak

Etb, Faaliyetlerini Ve Edirne'yi Filmle Tanıtacak
ETB Başkanı Öztürk: "Borsanın yanı sıra kentin tanıtımına da katkı sağlayacağız"

EDİRNE (AA) - Edirne Ticaret Borsası (ETB), borsayı ve Edirne'yi filme tanıtacak.

ETB Başkanı Özay Öztürk'ün borsada düzenlediği basın toplantısı öncesinde, tanıtım için hazırlanan kısa film gösterildi.

Filmde, kentin tarihi ve turistik yerleri, eski ve yeni Edirne'nin siyah beyaz, renkli görüntüleri ile borsanın çalışmaları yer aldı.

Öztürk, yaptığı açıklamada, ETB'nin bir tanıtım filminin olmamasını eksiklik olarak gördüklerini ve bu konuda çalışma başlattıklarını söyledi.

Hasat sezonunda çekim yapılması gerektiği için filmin tamamlanmasının biraz uzadığını belirten Öztürk, şöyle konuştu:

"Tanıtım filmiyle üyelerimizin meslek gruplarına ve faaliyet konularına göre listelendiği bir rehberi de hazırlattık. Baskısı bu günlerde bitecek. Yeni yılda Türkiye genelindeki tüm borsalara ve odalara göndereceğiz. Bu sayede üyelerimizin iletişim bilgilerine ulaşılabilmesini ve ticari faaliyetlerini geliştirmeyi hedefledik. Borsanın yanı sıra kentin tanıtımına da katkı sağlayacağız."

Öztürk, lisanslı depoculuğun temeli olan 30 bin ton kapasiteli mevcut çelik silolar vasıtasıyla hayata geçirebilecekleri vadeli işlem ve opsiyon işlemleri için gerekli altyapıya sahip olduklarını dile getirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) akreditasyon sistemine dahil edildiklerini ve akredite borsa belgelerinin yenilenerek derecelerinin "B"ye yükseltildiğini aktaran Öztürk, borsanın verdiği hizmetler ve faaliyetler hakkında bilgi sahibi olunmasını hedefleyen oryantasyon sürecini de tamamladıklarını kaydetti.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.