Etliekmek yiyene maç bileti hediye edecek

Etliekmek yiyene maç bileti hediye edecek
 Muhabir
Konyaspor’un yarın saat 16’da Ankaragücü’nü ağırlayacağı kritik maç öncesinde şehir adeta takımı için kenetlendi. Konyaspor’un eski yöneticilerinden Ekrem Coşkun’a ait işletmelerde bugün hizmet alana Konyaspor maç bileti hediye edileceği duyuruldu

Ligde alt sıralarda yer alan Tümosan Konyaspor, üzerindeki kara bulutları dağıtmak ve yeniden çıkışa geçmek istiyor. Tümosan Konyaspor’un yarın saat 16’da Ankaragücü’na ağırlayacağı önemli maç öncesinde şehir adeta kenetlenmiş durumda.

Belediyeler, ilgili sivil toplum kuruluşları, taraftar dernekleri ve tüm Konyaspor sevdalıları yarınki kritik maçta Anadolu Kartalı’nı desteklemek için tüm Konyalılara çağrı üzerine çağrı yapıyor. Konyaspor’a destek için yapılan çağrılar aynı zamanda belli kampanyaları da beraberinde getiriyor.

konyaspor-icin-sehir-kenetlendi.jpg

Konyaspor’un eski yöneticilerinden, yeşil beyaz sevdası işletmelerinden giyimine kadar yansıyan Ekrem Coşkun’a ait Ekrem Coşkun Etlekmek ve Döner işletmelerinden bugün hizmet alanlar kendileri arzu ederlerse işletmelerden ücretsiz maç bileti temin edebilecek.

Konuyla ilgili Ekrem Coşkun Etlekmek’in sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Şehrimizin göz bebeği Konyaspor'umuzu yalnız bırakmıyoruz!

10 Şubat Cumartesi günü Ekrem Coşkun Etlekmek şubelerinden hizmet alan müşterilerimize, talep ettikleri takdirde Konyaspor - Ankaragücü maçı bileti hediye.

Not: Güncel Passolig sahibi olmanız gerekmektedir.” bilgisi verildi.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.