Eto’o mutsuz mu?

Eto’o mutsuz mu?
Konyasporlu Samuel Eto'o'nun, mutsuz olduğu gözlendi

Atiker Konyaspor’un golcü oyuncusu Samuel Eto’o’nun, kendisine karşı gösterilen tutumdan mutsuz olduğu gözlendi. Molenbeek ile oynanan hazırlık maçının ikinci yarısında oyundan alınan Eto’o, kenarda telefonla oynamaya başladı. Genel olarak kenarda bulunduğu süreçte saha içindeki arkadaşlarını tecrübesiyle uyararak, durmaları gereken pozisyonları gösteren Eto’o; bu kez telefonuyla vakit geçirdi.

SORUN NEREDE BAŞLADI?

Samuel Eto’o ile Konyaspor yönetimi arasındaki sorun, yeşil-beyazlı yöneticilerin Bolu Gerede kampı öncesinde oyuncuyla görüşmesiyle başladı. Konyaspor yönetimi, yıllık ücreti 5 milyonu bulan Eto’o’dan indirim talep ederken, olumlu yanıt alamadı. Yönetim, bu gelişme üzerine Kamerunlu yıldızı satış listesine koydu.

LİGE TUTUNMADA, BÜYÜK ROL OYNADI

Konyaspor’un yıldız futbolcusu Samuel Eto’o, geride kalan sezon takımın ligde kalmasında önemli rol oynadı. Kamerunlu futbolcu, saha içinde performansı ve tecrübesiyle takımın topladığı puanlara ciddi katkı sağlamıştı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum