Eto’o, yönetimle masaya oturacak

Eto’o, yönetimle masaya oturacak
Konyaspor’un golcü oyuncusu Samuel Eto’o, Breda kampının kadrosunda yer almadığı için kamptan ayrıldı

Atikler Konyaspor’un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto’o, Kayserispor maçının ardından Breda maçının kadrosunda da yer almadığı için kamptan ayrıldı. Yeşil-beyazlıların bugün sona eren kampını beklemeyen Eto’o, dün akşam saatlerinde izin alarak kamptan ayrıldı. Konya’ya gelerek yönetimle görüşecek Eto’o için, bir ara yol bulunarak sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor.

SOSYAL MEDYADAN SİNYALLERİ VERDİ

Fransa’nın Nimes Kulübü, Samuel Eto’o’yu kadrosuna katmak için sosyal medya üzerinden para toplamaya başladı. Eto’o’da, kulübün paylaşımını alıntılayarak, “Ben de katılabilir miyim” notunu düşmüştü. Öte yandan, Eto’o için resmi bir teklif gelmediği de öğrenildi.

HAZIRLIK MAÇLARINDA EN AZ SÜRE ALAN İSİM

Konyaspor’un satış listesine koyduğu 37 yaşındaki Kamerunlu golcü, Hollanda kampında oynanan hazırlık maçlarında forvet bölgesinin en az süre alan oyuncusu oldu. Sadece Molenbeek maçında forma giyen Kamerunlu oyuncu, diğer 3 maçta kadroya dahi alınmamıştı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.