Etyemez: Çumralı Çiftçilere 860 Milyon Tl Destek Verdik

Etyemez: Çumralı Çiftçilere 860 Milyon Tl Destek Verdik
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Çumra ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Çumra ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Çumra Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Halil Etyemez, genç yaşta hayatını kaybeden Halit Oflaz’ın yerine Belediye Başkanı olan Recep Candan’a görevinin hayırlı olmasını diledi Etyemez, belediyenin ardından AK Parti Çumra İlçe Başkanı Osman Şahin ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek teşkilat ve üye çalışmaları hakkında bilgi aldı. AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz, AK Parti Çumra İlçe Başkanı Şahin ve Belediye Başkanı Candan’ın eşlik ettiği Etyemez, İçeri Çumra Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatifin tesislerinde incelemelerde bulunan Halil Etyemez, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ

Çumra’nın tarih ve tarım bakımından Konya’nın ve Türkiye’nin önemli ilçelerinden biri olduğunu söyleyen Etyemez, “AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hemşehrilerimizin yarınları için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Tarım ve hayvancılık Konya’mız için, Çumra’mız için ayrı bir öneme sahip. Bunun için Çumralı çiftçilerimize 2002 yılından günümüze 860 milyonun üzerinde destek verdik. AK Parti olarak üreticilerimizin, çiftçilerimizin yanında yer almaya, onları daima desteklemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.