Eurovision şarkıcısı Serhat Hacıpaşalıoğlu tanıtım turunda

Eurovision şarkıcısı Serhat Hacıpaşalıoğlu tanıtım turunda
İSTANBUL (AA) - San Marino adına 61. Eurovision Şarkı Yarışması'nda yarışacak Serhat Hacıpaşalıoğlu, tanıtım turlarına başladı. Konuya ilişkin...

İSTANBUL (AA) - San Marino adına 61. Eurovision Şarkı Yarışması'nda yarışacak Serhat Hacıpaşalıoğlu, tanıtım turlarına başladı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, sanatçı "I Didn't Know" adlı şarkısını tanıtmak için ilk durak olarak, Türkiye'nin 2012 yılında Eurovision'da son kez yarıştığı Azerbaycan'ı seçti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hacıpaşalıoğlu, "San Marino adına yarışacağım belki ama bir Türk olarak çifte sorumluluk taşıyorum" ifadelerini kullandı.

Azerbaycanlılar, Bakü'de katıldığı televizyon ve radyo programlarında büyük ilgi gören Hacıpaşalıoğlu'nu "Türk kardeşimiz" diyerek anons etti.

Sanatçının, bestesi Olcayto Ahmet Tuğsuz'a, sözleri Nektaros Terakis'e ait olan şarkısını tanıtmak için sonraki durakları ise Gürcistan, Karadağ ve Sırbistan olacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.