Ev Ev, sokak sokak yetenek taraması

Ev Ev, sokak sokak yetenek taraması
Gençlik ve Spor Bakanlığım ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği hayata geçirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı Görsel Reaksiyon ve Flamingo Denge Testleri devam ediyor.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığım ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği hayata geçirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı Görsel Reaksiyon ve Flamingo Denge Testleri devam ediyor. Şubat ayında Karatay Kongre ve Spor Merkezinde başlayan Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı Görsel Reaksiyon ve Flamingo Denge Testlerine ulaşım nedeniyle katılamayan öğrencilerin ikamet adreslerine gidilerek ölçümleri yapıldı. Öğrencilerin evlerinin bahçelerinde ve yakın bölgede bulunan parklarda, HES kodu, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyularak, tüm öğrencilerimizin boy-kilo, oturma-kulaç uzunluğu, görsel reaksiyon ve flamingo denge testleri tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.