Evde üstünüz

Evde üstünüz
Torku Konyaspor bugün Eskişehirspor ile Süper Lig’de 11. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, bugüne kadar evinde oynadığı 5 karşılaşmanın 4’ünden galibiyetle ayrıldı

Torku Konyaspor lige verilen aranın ardından Eskişehirspor maçı ile taraftarının önüne çıkıyor. Yeşil-beyazlılar, son haftalarda aldığı kötü sonuçlara Eskişehirspor maçı ile dur demek istiyor. Cezalı Mehmet Uslu, sakatlar Dossa Junior ve Borek’in kadroda bulunmayacağı Torku Konyaspor, evinde Eskişehirspor’da daha üstün bir görüntü veriyor.

GALİBİYETLERDE KONYASPOR

İki takımın birbirine karşı ilk Süper Lig mücadelesi 1988-1989 sezonunda başladı. O zamandan bu yana 10 kez karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde Konyaspor üstünlüğü göze çarpıyor. Yeşil-beyazlılar, bugüne kadar oynanan 10 karşılaşmanın 5’inden galibiyetle ayrılırken, Eskişehirspor ise 3 galibiyet aldı. İki takım arasında 2 maç ta berabere tamamlandı.

EVDE ÜSTÜNÜZ

İki takımın Konya’da oynadıkları karşılaşmalarda Konyaspor’un gözle görülür üstünlüğü söz konusu. Yeşil-beyazlılar, Eskişehirspor karşısında evinde oynadığı 5 maçın 4’ünü kazandı. İki takım arasında oynanan karşılaşmalarda Torku Konyaspor 14 gol atarken, Eskişehirspor ise 9 golle Konyaspor’a cevap verdi. İki takım arasındaki 11. Süper Lig karşılaşması bugün 14.00’da Torku Arena’da oynanacak. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.