Evden pahalı tay! 800 bin lira...

Evden pahalı tay! 800 bin lira...
Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğü yetiştirmesi 17 tay dün Veliefendi Hipodromu'nda satılırken Uçankral isimli Arap tayı rekor fiyatla 800 bin liraya alıcı buldu

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (TİGEM) bağlı Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğü yetiştirmesi 17 baş elit Safkan Arap tayı, dün Veliefendi Hipodromu’nda yapılan açık artırma ile toplam 4 milyon 380 bin liraya alıcı bulurken Uçankral isimli tay 800 bin liraya satıldı.

Rekorların kırıldığı açık artırmada tayların satışları ev ve araba fiyatlarını sollarken Saburay, Hürbatur, Hisarhan, İzbatur, Demirkazık, Bilgin ve Caş'ın, 2 yaşlı Erkek Arap tayları yeni sahiplerini buldu.

Satışlarda en pahalı tay, 800 bin liraya Hediye S.Çetinkaya tarafından satın alınan Uçankral (Caş-Sanibel La/Samtyr) oldu. Bu tayı M. Engin Sezen tarafından 550.000 TL'ye alınan Şerefkar (Demirkazık-54.Mesrure/Sava) ve Hediye S. Çetinkaya tarafından 500.000 TL'ye alınan Özkara (Bilgin-Ekin/13. Alkuruş) isimli taylar izlediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.