Everton, Niasse'yi transfer etti

Everton, Niasse'yi transfer etti

LONDRA (AA) - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, ara transfer döneminin bitmesine saatler kala forvet oyuncusu Oumar Niasse'yi kadrosuna kattı.

2013-14 sezonunda Akhisar Belediyespor formasını giyen ve ardından Lokomotiv Moskova'ya transfer olan 25 yaşındaki forvet oyuncusu, 13,5 milyon sterlin bonservis bedeliyle Everton ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Premier Lig'de oynamanın büyük bir rüya olduğunu belirten Niasse, "Premier Lig dünyanın en büyük liglerinden biri, Everton da bu ligin en büyük takımlarından biri. Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Everton'ın benimle ilgilendiğini duyduğumdan itibaren takımı takip etmeye başladım. Menajer Roberto Martinez benim takıma katkıda bulunacağıma inanıyor" diye konuştu.

Senegal Milli Takımı'nın formasını 4 kez giyen Niasse, Akhisar Beledispor'da 34 maçta 12, Rus ekibinde de 28 maçta 12 kez rakip fileleri havalandırmıştı. Senagalli futbolcu, Süper Lig'de Trabzonspor'u 3-0 yendikleri maçta bir, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmada ise iki gol atmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.