Explorer'a rakip geliyor

Explorer'a rakip geliyor
Microsoft'un Windows 10'da yer vereceği tarayıcı üzerinde çalışmaya devam ediyor. Spartan adlı tarayıcının yeni görüntüleri yayınlandı. Spartan modern görünümünün yanında sadeliği ile de ön planda yer aliyor.

Microsoft'un Windows 10 işletim sistemine dahil edeceği en çok büyük yeniliklerden biri de Internet Explorer'a göre daha çağdaş bir manzara'); ve daha gelişmiş özellikler sunan Spartan adlı yeni tarayıcı olacak. Bir süredir dillendirilen Spartan'a ait yeni görüntüler internete sızdı.
 

Spartan, Internet Explorer'dan tümünün değişik bir tasarımda olacak. Modern görünümün yanında sadeliği ön planda tutan bir bina sergileyecek Spartan, IE'den ziyade Chrome ve Firefox gibi görünüyor.
Yıldız simgesi olacak şekilde ''Favorilere ekle'' simgesinin hemen beraberinde bir metin işareti bulunuyor . Bu işaret Safari tarayıcısındaki Okuma Modu'nun Spartan'da da yer alacağını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.