Eyüp'te Gençlik ve Fetih Şşöleni

Eyüp'te Gençlik ve Fetih Şşöleni
İSTANBUL (AA) - Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen "Gençlik ve Fetih Şöleni" yarın başlıyor.19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'ndan,...

İSTANBUL (AA) - Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen "Gençlik ve Fetih Şöleni" yarın başlıyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'ndan, 29 Mayıs İstanbul’un Fethi'nin 563. yıl dönümüne kadar on gün sürecek festival öncesi Eyüp Stadyumu'nda toplanan lise öğrencileri, Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehter Takımı eşliğinde Eyüp Sultan Meydanı’na yürüdü. Burada edilen dualardan sonra öğrenciler yine mehteran takımı eşliğinde Haliç Etkinlik Alanı’na geldi.

Alanda bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, tüm gençleri on gün sürecek etkinliklere davet ederek, "Bu etkinliğimizde spor var, bilim var, müzik var, sanat var, kültür var, enerji var, eğlence var, düşünce var, tefekkür var, dinlenme var. Velhasıl her şey var. Gerçek bir bayram, festival ve şölen havasında gerçekleşecek bir organizasyon. Ben de inşallah her gün burada sizlerle birlikte olacağım” dedi.

Spor Aşk Grubu'nun dans gösterisiyle eğlenen gençler daha sonra etkinlik alanına kurulan geleneksel spor çadırlarında hocalar eşliğinde kılıç, okçuluk ve gülle atma öğrendi.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.