Facebook Lite yayınlandı

Facebook Lite yayınlandı
Facebook'un giriş seviye telefonlar için özel olarak geliştirdiği Facebook Lite uygulaması yayınlandı. Peki Facebook Lite ne işe yarayacak?

Dijikolog.com'un haberine göre Facebook Lite‘ı Türkiye ’de bulunan kullanıcıların hiçbiri indiremeyecek. Çünkü Facebook Lite’ın çıkış amacı giriş seviyesi telefonların yoğun olarak kullanıldığı fakir veya gelişmekte olan ülkelerde yaşayan kullanıcılar…

Ancak sorun sadece telefonların giriş seviyesi olması değil; internetin yavaş olduğu bölgelerde de Facebook Lite gayet hızlı çalışıyor.

Facebook Lite, sosyal ağı dünyanın gelişmekte olan bölgelerinde kullananlara yönelik tasarlanmış, hafif bir uygulama. Video, yakındaki arkadaşlar gibi veri tüketen işlevleri sunmayan Facebook Lite, bu özelliklerden fedakarlık edenlere hızlı, akıcı bir deneyim sunuyor. 1MB’tan küçük uygulama, haber kaynağı, durum güncellemeleri, fotoğraflar, uyarılar ve diğer birçok işlevi destekliyor.

FACEBOOK LITE AVRUPA ’YA DA GELECEK Mİ

Bugün Asya ülkelerinde yayına sunulan uygulama, Latin Amerika, Afrika ve Avrupa’nın belirli bölgelerine “önümüzdeki haftalarda” gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.