Facebook Messenger'a oyun ayarı

Facebook Messenger'a oyun ayarı
Sosyal Medya Sitesi Facebook Messenger'ın aslında mesajlaşmaktan ziyade ilk etapta tümünün oyun amaçlı geliştirildiğini biliyor muydunuz?

Sosyal Medya Sitesi Facebook 'ta arkadaşlarınızla herkesin gözü önünde konuşmak istemiyorsanız, isteseniz de istemeseniz de Sosyal Medya Sitesi Facebook Messenger'ı telefonunuza kurmak zorundasınız. CEO Mark Zuckerberg, geçtiğimiz günlerde ne sebepten böyle bir yol izlediklerini bildirmişti . Uygulama yalın ve kullanımı basit bir arayüze sahip olduğundan, bu durumdan bir şikayetimiz de yok.

Ancak görünen o ki her şey, çok fazla daha değişik olabilirmiş. TechCrunch'ın raporuna göre Sosyal Medya Sitesi Facebook , bir zaman evvel Messenger içerisinde çeşitli oyunlar sunma düşüncesini ciddi biçimde düşünmüş. Bunu deneme edecek kadar ileri giden firma, sonunda fikrinden vazgeçmiş. Sosyal Medya Sitesi Facebook 'un üst düzey yöneticilerinden Julien Codorniou, firmalarının olağan oyun ekosisteminden başka yollarla gelir elde etmeyi tercih ettiğini diyor (geliştiricilerin mobil reklam platformunu tam anlamıyla kullanması gibi).
 

Peki sizce Sosyal Medya Sitesi Facebook , Messenger'a oyun oynama seçeneği eklemeyerek doğru bir tercih mi yapmış bulunuyor?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.