Facebook tan Sonra O Da...

Facebook tan Sonra O Da...
Videolu reklamlarla tepki çeken sosyal devler arasına, şimdi de bu popüler tatbikat yer aldı !

Facebook'un bu yıl reklam videolarını otomatik oynatmaya başlamasının peşinden instagram da adım atmakta çok fazla gecikmedi ve aynı şeyi yapmaya start verdi .

Popüler fotoğraf paylaşım platformu instagram'da reklamlara bundan önce de rastlıyorduk, ancak videolu reklamlar bir hayli yeniler. Videoların otomatik olarak oynatılması ise onları daha da çekilmez kılacak gibi görünüyor. Videolu reklamlar satın alan ilk firmalar arasında Disney, Activision, CW ve Banana Republic yer alıyor . instagram'ın videolu reklam işlevini 6 aydır deneme ettiği, tüm reklamları denetimden geçirdiği bilgisi veriliyor.

2012'de instagram'ın sahibi olan Facebook, instagram reklamlarını 2013'te acıklamışdı . Son söylentiler, instagram'ın uzun zamandır ortak çalıştığı Foursquare'i bırakarak, konumlar için Facebook Places'i kullanacağı yönündeydi. Bu konudaki olan bitenleri vakit ortaya çıkaracak, ancak yakın dönemde videolu sponsor içeriklerinin tadını çıkarmaya başlayacağımız bir hakikat .

CHIP Online'ın instagram hesabını takip edin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.