“Facebook videolarının mobil cihazlardan izlenme oranını yüzde 532’lik arttı”

“Facebook videolarının mobil cihazlardan izlenme oranını yüzde 532’lik arttı”
Mobil uygulamalara yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Facebook, platformdaki videoların mobil cihazlardan izlenme oranının yüzde 53,2 oranında arttığını açıkladı.

Mobil uygulamalara yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Facebook, platformdaki  videoların mobil cihazlardan izlenme oranının yüzde 53,2 oranında arttığını açıkladı.

1.35 milyar aktif kullanıcısı  bulunan sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta, videoların mobil cihazlardan izlenme oranı iki yılda yüzde 532 arttı.

Facebook’tan yapılan açıklamada, insanların akıllı cep telefonları gibi mobil teknolojiler sayesinde paylaştıkları fotoğraf, video ve ikonlarla internet ortamında “yeni dünya dili konuştuğu”, söz konusu dilin, kısa, zaman açısından da etkin ve güçlü mesaj iletilmesine olanak sağladığı belirtildi.

eMarketer araştırmasına dayandırılan açıklamaya göre, yeni dilin en önemli öğelerinden videoların, mobil cihazlar yoluyla Facebook’ta izlenme oranının son iki yılda yüzde 532 arttığı ifade edildi.

Tüm mobil videolarda bu oranın 2018 yılına kadar 14 kat artmasının beklendiğine yer verilen açıklamada, Facebook’ta video izlemelerinin yüzde 65’in mobil cihazlardan gerçekleştirildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.