Fahrettin Koca’yı yemeye çapınız yetmez!

Fahrettin Koca’yı yemeye çapınız yetmez!
Sicili Bozuk Türk Tabipleri Birliği (TTB), Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı Görevinden İndirmeye Yönelik Algı Operasyonu Başlattı

DÜNYAYA ÖRNEK MÜCADELE

Türk Tabipleri Birliği, yapılan dev yatırımlar sonrası oluşturulan sağlık altyapısı Kovid-19 pandemisiyle mücadelede en başarılı ülkeler arasında yer alan süreçte Dünyada 100’den fazla devlete de yardım eli uzatan Türkiye’nin bu görüntüsünden rahatsız oldu. Milli meselelerde akıl almaz Türkiye karşıtlığıyla tepki çeken TTB, pandemi sürecinin başından beri Türkiye’yi  dış dünyaya kötü lanse etme çabalarındaki amacına ulaşmak için Konyalı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı hedef tahtasına koydu.

SÜREÇ ORTAK AKILLA YÜRÜTÜLDÜ

Pandemi sürecinin en başından beri belki de dünyada örneği olmayacak şekilde günlük olarak verileri düzenli olarak kamuoyuyla paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, semptom göstermeyen vakaların istatistiklere dahil edilmediğini de “şeffaf” bir şekilde kamuoyuyla paylaşarak bakanlığın değerlendirme kriterini ortaya koydu. Türkiye süreci şeffaf bir şekilde yönetmekle kalmadı aynı zamanda dünyada eşine az rastlanır şekilde ortak akılla yürüttü. Alanında sayılı hekimlerden oluşan Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri hep dikkate alındı ve süreç Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda yürütüldü.

TTB BEKLENİLDİĞİ GİBİ RAHATSIZ OLDU!

Türk Tabipleri Birliği (TTB), yapılan dev yatırımlar sonrası oluşturulan sağlık altyapısı Kovid-19 pandemisiyle mücadelede en başarılı ülkeler arasında yer alan Türkiye’nin bu görüntüsünden rahatsız oldu. #YönetemiyorsunuzTükeniyoruz ve siyah kurdele açıklamalarıyla sürece destek vermek yerine Türk Milletinin sağlığını ilgilendiren konuyu bile siyaset malzemesi haline getirmekten çekinmeyen TTB, nihai noktada ağızındaki baklayı çıkardı ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı istifaya davet etti.

TÜRKİYE’Yİ KARA BİR ÜLKE OLARAK DÜNYAYA LANSE ETME AMACI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın değerlendirme kriterini de son derece şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşması sonrası harekete geçen Türk Tabipleri Birliği, Bakan Koca’yı istifaya davet etti. Türk Tabipler Birliği açıklamasında, semptom göstermeyen vakalar üzerinden “Turkuaz tablo kara tabloya dönüştü” ifadeleri TTB’nin Türkiye’yi dünyaya kötü şekilde lanse etme amacını da net bir şekilde gözler önüne serdi.

SİCİLİ BOZUK:

MEHMETÇİK’İ SUÇ İŞLEMEKLE İTHAM ETTTİLER!

Türk Tabipler Birliği (TTB), bugüne kadar ülkeyi ilgilendiren meselelerde karşı safta yer almasıyla dikkat çekti. Türkiye’de on yıllardır asker, polis öğretmen, kadın, yaşlı genç demeden katliam yapan eli kanlı, alçak bebek katili terör örgütü PKK’nın Doğu ve Güneydoğu kentlerini harabeye çevirdiği ve büyük kalkışmanın provasını yaptığı Hendek olaylarında Mehmetçik’in operasyonlarından rahatsız olan TTB, "Bu suça ortak olmayacağız" başlığıyla yayımlanan "Barış için Akademisyenler" bildirisine de ima attı.

‘ZEYTİN DALI’NA DA KARŞI ÇIKTILAR

Komşu ülke Suriye’de yüzbinlerce masum sivilin ölümünü seyreden, oralardan gelerek Türkiye’de onlarca sivilin hayatını kaybetmesini yerden TTB, Mehmetçik’in akan kanı durdurmak için başlattığı Zeytin Dalı Harekatına da “Savaş, doğada ve insanda tahribat yapan, toplumsal yaşamı tehdit eden, insan eliyle yaratılan bir halk sağlığı sorunudur” diyerek sözde “barış” söylemleriyle karşı çıktı ve bildiri yayımladı.

TTB’nin bazıları daha önce görev yapan 11 Merkez Konseyi üyesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı'na yönelik 24 Ocak 2018 tarihli açıklaması ile 1 Eylül 2016'daki Dünya Barış Günü'ne yönelik açıklamasına ilişkin "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan 1 yıl 8'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

ÜNİVERSİTELERDE ‘TÜRBAN SERBESTİSİ’NDEN RAHATSIZ OLDULAR

AKP ve MHP tarafından hazırlanan, üniversitelerde türbanı serbest bırakan Anayasa değişikliğiyle ilgili de sokağa çıkan TTB düzenlemeden büyük rahatsızlık duydu. “AKP özgürlüğü de, ülkenin diğer sorunlarını da türbanla örtmek istemektedir” sloganıyla  yapılan açıklamada, “Tek bir mezhebin sözcüsü konumunda olan Diyanet İşleri Bakanlığı gözden geçirilmelidir, tüm inanç kesimlerinin talepleri karşılanmalı, zorunlu din dersleri kaldırılmalıdır.” denilerek din derslerinden ve Diyanet İşleri Başkanlığının varlığından duyulan rahatsızlık da açıkça dile getirilmişti.

RASİME ŞEBNEM KORUR’UN KABARIK SİCİLİ

Türk Tabipleri Birliği’nin geçtiğimiz günlerde yapılan 72. Büyük Kongresi’nde yönetime seçilen Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi, ilk toplantısında görev dağılımını belirledi. Başkanlığa İnsan Hakları Vakfı eski Başkanı, Adli Tıp Uzmanı Rasime Şebnem Korur getirildi. Korur’un Türkiye karşıtlığı sicili tam bir hayli kabarık.

TÜRK ASKERİNİ KATLİAM YAPMAKLA SUÇLADI

Türk askerinin hendek kazan teröristlere yönelik operasyonlar düzenlediği dönemde imza toplayan isimlerden biri olan Korur, Türk askerini Cizre'de katliam yapmakla suçlama hadsizliğini gösterdi.

ERMENİ SOYKIRIMINI SAVUNDU

Ermenistan'ın soykırım yalanlarını da savunan Şebnem Korur, verdiği bir röportajda "Bahattin Şakir, Teşkilatı Mahsusa'nın siyasi masa şefi. Özellikle de Ermenilerin katledilmesinde, soykırım sürecinden birinci derecede sorumlu olan kişilerden biri olarak adı geçen insan. Tabii bir hekimin, özellikle de insanların katledilmesinde oynadığı rol hepimiz için çok ağır” ifadelerini kullandı.

PKK ELEBAŞISI ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK İSTEDİ

Şebnem Korur, İmralı'da tutuklu bulunan PKK elebaşı Abdullah Öcalan için kurulan "Öcalan'a Özgürlük Platformu"nun da kurucuları arasında yer aldı.

PKK GAZETESİNE DESTEK

Rasime Şebnem Korur, terör örgütü PKK'nın yayın organı olarak bilinen ve daha sonra kapatılan Özgür Gündem'in de bir dönem nöbetçi genel yayın yönetmenliği görevini de yaptı.

15 TEMMUZ'DA FETÖ DELİLİ YOKMUŞ!

15 Temmuz darbe girişimde de FETÖ'yü aklamaya çalışan Şebnem Korur, "FETÖ'nün darbe girişimindeki rolüne ilişkin belge olmadığını" savundu.

 

ERDOĞAN: BAŞINDAKİ TÜRK İFADESİ KALDIRILMALI

Türk Tabipleri Birliği (TTB) için, “terörist seviciler” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı ve Recep Tayyip Erdoğan, Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) ismindeki 'Türk' ifadesinin kaldırılması gerektiğini söylemişti.

BAHÇELİ: KAPATILMALI

“Bölücülüğün ve terörizmin saklandığı karanlık oluşum olan bu Birliğin milletimizin ne bir özlemini ne de hedef ve hayallerini paylaştığı vakidir” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Türk Tabipleri Birliği'nin kapatılmasını gerektiğini söyledi. Bahçeli, "Hükümeti ve devleti hedef alarak 'Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz' temalı karanlık ve maksatlı eyleme niye ihtiyaç duyuluyor? Nereye varılmak isteniyor? Salgından toplumsal hareketlenme mi arzulanıyor? Bunları millet adına sormak en tabii hakkımız. Türk Tabipleri Birliği sürekli korku aşılıyor. Vatandaşlarımızı telaşa sürüklüyor. Hekimlerimiz arasına nifak sokuyor. Güvensizliği yayıyor. Yani virüsün eksik bıraktığını tamamlamayı amaçlıyorlar. Bu ihanet odağının hiçbir açıklaması kalpleri ferahlatmıyor. Milletimizin yüreğine su serpmiyor. Saklamaya, gizlemeye tevessül etmek nafiledir, çünkü yalın gerçekler ortadadır. Ülkemiz terörle mücadeleyi kararlılıkla icra eder, mesela Afrin operasyonu başlatır, bu Birlik savaş halk sağlığı sorunu diyerek tenkit eder, milli güvenliğin karşısında cephe alır. Vatan evlatları şehit düşer, bir kez olsun onları rahmetle anmazlar. Türkiye düşmanları zehir saçar, bir kez olsun tepki göstermezler. Bu olacak şey değildir. Yeni tip koronavirüs salgını olur, yandık, bittik, tükendik masalı söyleyip karamsarlık yayarlar. Adı Türk olan, gerçekte bölücülüğün ve terörizmin saklandığı karanlık oluşum olan bu Birliğin milletimizin ne bir özlemini ne de hedef ve hayallerini paylaştığı vakidir. Türk Tabipleri Birliği derhal kapatılmalıdır." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum