FAHRETTİN YOKUŞ: BELEDİYEYE DAVA AÇACAĞIM

FAHRETTİN YOKUŞ: BELEDİYEYE DAVA AÇACAĞIM
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Bedesten Çarşı esnaflarına ziyaret gerçekleştirerek esnafın sıkıntılarını dinledi. Esnaf ziyaretinden önce Konya Valiliği önünde açıklama yapan Yokuş, Konya Büyükşehir Belediyesine dava açacağını söyledi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Büyükşehir Belediyesine dava açacağım dedi. Yokuş, “Konya, böyle başarısız bir belediyecilik dönemi geçirdikten sonra Uğur İbrahim Altay’ın bundan payını almaması mümkün değil. Yarın Genel Başkanımız Meral Akşener adayımızı açıklayacak ve Konya bizimle birlikte yeni bir belediyecilik anlayışına kavuşacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en çok borcu olan belediyelerinden biri. En önemlisi Sayıştay raporlarında bir çok suistimal dize dize, sayfa sayfa yayınlandı. Konyalı neden böyle bir anlayışa oy versin ki? Diyorlar ki Konya düzenli şehir. Eğer Konya, belediye olarak doğru ellerde yönetilseydi bu Konya bundan 2 kat daha güzel olurdu. Konya’da belediyeciliğin dışında her şey yapılmış yakın zamanda patlayacak. Konya’daki bütün belediye yolsuzlukları savcılığa gidecek. Sayıştay raporundaki yolsuzluklar yüzünden haftaya belediyeye dava açacağım. Vatandaşın hakkını savunacağım. Yolsuzlukların üzerine gideceğim. Vatandaş dava açmaya korkuyor ama ben milletin vekili olarak belediyeye dava açacağım”  şeklinde konuştu.

Haber: Ebrar Küçükakın

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum