Fahrudin Omerovic: 'Aykut Hoca'yla aramızda gönül bağı var'

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, "Uzun yıllar Aykut Hoca ile beraber çalıştık. Aykut Hoca'yla bir tarafta gönül bağımız da var aramızda" dedi

Konyaspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Fahrudin Omerovic," Uzun yıllar Aykut Hoca ile beraber çalıştık. Aykut Hoca'yla bir tarafta gönül bağımız da var aramızda" dedi.

Omerovic, yarın Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Göztepe'yi konuk edeceği maç öncesi açıklamalarda bulundu.

"KENDİME VE EKİBİMİZE İNANIYORUM"

Konyaspor'da olduğu için mutlu olduğunu ifade eden deneyimli Boşnak Teknik Adam, "Burada olduğumuz için gerçekten mutluyum. Çünkü biz burada çok güzel günler geçirdik. Kupayı da kazandık, Avrupa heyecanı gördük. Şehir bizi çok güzel karşıladı. Biz de onları sevdik. Onlar bize kendimizi yuvamızda hissettirdi. Onun için çok teşekkür ederim. Özellikle Başkan Ömer Korkmaz ve yönetim kuruluna bana ve ekibimize güvendiği için çok teşekkür ediyorum. Doğal olarak heyecanlıyız. Toplam 5 sene Aykut Hoca'yla, ekibimizle beraber burada geçirdik. Çok güzel günler oldu. Konyaspor en iyisine layık bir camia. Kendime ve ekibimize inanıyorum. Bu zor günleri en kısa zamanda aşarız. Onun da sonrasına da daha iyiye doğru gitmek için çalışacağız. İnşallah daha uzun zaman hep beraber oluruz" dedi.

aw122105-02.jpg

"AYKUT HOCA'YLA ARAMIZDA GÖNÜL BAĞI VAR"

Aykut Kocaman'la aralarında gönül bağı olduğunu ifade eden Omerovic, "Doğal olarak kulüp antrenör aradığı zaman istediği hocayla görüşebilir, konuşabilir. Ben hiçbir zaman da buna karşı değilim. Uzun yıllar Aykut Hoca ile beraber çalıştık. Aykut Hoca'yla bir tarafta gönül bağımız da var aramızda. Sadece benim değil ekibimizin bir çoğu uzun zaman Aykut Hoca'yla beraber çalışan insanlar. Bundan sonra sorumluluk büyük olacak. Ben hiçbir zaman bu tip sorumluluklardan kaçan bir insan değilim. Zaten risk almadan hiçbir zaman başarı gelmez" şeklinde konuştu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.