Fakülte Öğrencilerinden Konya Gezisi

Fakülte Öğrencilerinden Konya Gezisi
Seydişehir'de öğretim gören Fakülte öğrencilerinin kurduğu Engelsiz Bilişim...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir'de öğretim gören Fakülte öğrencilerinin kurduğu Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğu faaliyetlerine sosyal ve kültürel faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.Başkanlığını Serkan Kapıcı'nın Danışmanlığını ise Öğr. Gör. Yusuf Uzun 'un yaptığı Necmettin Erbakan Üniversitesine bağlı Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğu yönetim olarak aldığı kararla "Konyamızı tanımayan kalmasın " sloganıyla Selçuklu Belediyesiyle birlikte Konya gezisi organize etti. Selçuklu Belediyesinin kendilerine yardımcı olması için gönderdiği tur rehberi öğrencilere Konya'nın Turistlik yerlerini gezdirip, anlattı.

Tur Mevlana Müzesi ile başladı öğrencilere daha sonra Şehitlik, Sille, Kelebekler vadisi, Bilim merkezi gibi yerler gezdirilip bilgiler verildi. Öğrenciler turdan memnun kaldıklarını belirttiler.

Başkan Serkan Kapıcı ise: '' Topluluğumuz giderek büyüyüp gelişiyor, bilinçli toplum için bilinçlendirici gençler olmak istiyoruz. Faaliyetlerimiz Kan kampanyaları, spor faaliyetleri, kültürel turlar şeklinde ve yeni fikirlere açık, üniversite hayatımız boyunca hem faydalı hem eğlenceli faaliyetlerle bilinçlenip bilinçlendirmeye çalışacağız''. Dedi. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.