Fakülte Öğrencilerinden Örnek Davranış

Fakülte Öğrencilerinden Örnek Davranış
Seydişehir'de Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Öğrencileri Kurdukları topluluk ile (Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik )

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir'de Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Öğrencileri Kurdukları topluluk ile (Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik ) Engelli insanlara yardım etmeyi amaçlıyor. İlk olarak Kızılay yetkilileri ile görüşüp olumlu sonuç olan topluluk Başkanı Serkan Kapıcı. Kızılay ile ortaklaşa yapılan kampanya da  birer gün arayla önce Seydişehir Meslek Yüksek Okulu, ardından Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde yaptıkları kampanya ile öğrencilerden 119 Ünite kan bağışı almışlardır.

Topluluk Başkanı Serkan Kapıcı; ''Okulda okuduğumuz sürece bu görevi engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürmesi için devam ettireceğiz. Mezuniyetimizin ardından bayrak yarışını yeni gelen öğrenci kardeşlerimize devir ederek sürdürmek istiyoruz, İleri günlerde Engellilerimiz için Kermesler ve geziler düzenlemeyi planlıyoruz'' dedi.

Topluluğun Yönetiminde; Topluluk Başkanı Serkan Kapıcı'nın yardımcılıklarını kurucu üyelerden olan Sevda Kara Ali ihsan Metin, Mustafa Çağ, Elif Seda Konakçı, Kübra Sancar yapıyor.

(Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.